HomeΑρθρογραφίαΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣΗ Εθνική έβαλε 42 πόντους στα τρία τελευταία δεκάλεπτα

Η Εθνική έβαλε 42 πόντους στα τρία τελευταία δεκάλεπτα

Η Ελλάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι απέναντι στη Γερμανία, ωστόσο στα τρία τελευταία δεκάλεπτα δεν μπορούσε να βρει λύσεις και πέτυχε μόλις 42 πόντους.


Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε κόντρα στη Γερμανία. Η «επίσημη αγαπημένη» γνώρισε την ήττα με 76-63 και έτσι αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν 21 πόντους στην πρώτη περίοδο, ενώ δέχθηκαν μόλις 11. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Η Ελλάδα στις επόμενες τρεις περιόδους κατάφερε να πετύχει μόλις 42 πόντους (15 στη δεύτερη, 16 στην τρίτη και 11 στην τέταρτη) και έδειξε πως είχε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση.

Έτσι, έφτασε μόλις τους 63 πόντους, ενώ την ίδια ώρα η Γερμανία ανέβασε την απόδοσή της και στις τρεις επόμενες περιόδους πέτυχε 25, 23 και 17 πόντους.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ