Ο Ετόρε Μεσίνα είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες μετά τη συντριβή της Αρμάνι από την Εφές, τονίζοντας πως η ομάδα του είναι καταθλιπτική.
Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε μια ομάδα που υποφέρει από πολύ σκληρούς τραυματισμούς από την αρχή της χρονιάς. Έχω μια ομάδα τώρα που είναι πολύ καταθλιπτική, και η οποία συνεχώς χτυπιέται από κακή τύχη. Τώρα, είναι πολύ καταθλιπτική.
Έτσι, η δουλειά μου με το επιτελείο μου είναι να προσπαθήσω να τους βοηθήσω να ανακτήσουν κάποια αυτοπεποίθηση γιατί όταν ήμασταν λίγο υγιείς, όχι με όλη την ομάδα, επειδή δεν είχαμε πάει ποτέ με όλη την ομάδα, κάναμε αρκετά καλά πράγματα».
- National League 1: Πρωταθλητής ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου (2ος Όμιλος)
- National League 1: Πρωταθλητής ο ΓΑΣ Κομοτηνή (3ος Όμιλος)
- Μαλεντόν: «Θα είναι πόλεμος ο τελικός με τον Ολυμπιακό, είμαστε έτοιμοι»
- Η ΑΕΚ δεν ξεχνάει τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού – Η κίνηση στο Game 3 με τον Άρη Betsson
- Μπαρτζώκας: «Δεν έχουμε στο μυαλό μας τον τίτλο του φαβορί – Θα βασιστούμε σε αυτό που μας έφερε ως εδώ»





