Στην τεχνική ηγεσία της Αναγέννησης Αρκαλοχωρίου συνεχίζει και την επόμενη σεζόν ο Μύρων Παπαδάκης, έχοντας στο πλευρό του τον Μάνο Δράγαζη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Μύρων Παπαδάκης θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Αναγέννησης για 𝟲η συνεχόμενη αγωνιστικής σεζόν και ο… σχεδιασμός για την 𝗡𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝟭 για την αγωνιστική σεζόν 𝟮𝟬𝟮𝟱-𝟮𝟬𝟮𝟲 ξεκινάει.
- Ο Μάνος Δράγαζης θα βρίσκεται στο «πλευρό» του Μύρων Παπαδάκη και το τεχνικό 𝘀𝘁𝗮𝗳𝗳 της ομάδας μας και την αγωνιστική σεζόν 𝟮𝟬𝟮𝟱-𝟮𝟬𝟮𝟲. Η οικογένεια της Αναγέννησης συνεχίζει μαζί στις εθνικές κατηγορίες με ομοιογένεια, κοινούς στόχους και όραμα για ακόμα μια ανταγωνιστική αγωνιστική σεζόν
-Μπορεί να κρέμασε τα… παπούτσια του, η καρδιά του για την Αναγέννηση θα συνεχίσει να χτυπάει. Ο Νίκος Βερτούδος από την αγωνιστική σεζόν 𝟮𝟬𝟮𝟱-𝟮𝟬𝟮𝟲 αναλαμβάνει και επίσημα χρέη προπονητή στο 𝘀𝘁𝗮𝗳𝗳 του συνόλου της 𝗡𝗟𝟭 και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ακόμα ένας δικός μας αθλητής παραμένει και στηρίζει την ομάδα από άλλο πόστο.».




