Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού μπήκε με θετικό τρόπο στη σειρά των φιλικών προετοιμασίας, καθώς επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Σπόρτινγκ με 82-52.
Οι «πράσινες» πήραν από νωρίς τον έλεγχο της αναμέτρησης και επέβαλαν τον ρυθμό τους, χτίζοντας σταδιακά μια σημαντική διαφορά.
Η ομάδα της Σελέμ Ερντέμ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες στη συνέχεια και έφτασε τελικά σε μια ευρεία νίκη στο πρώτο της τεστ ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προετοιμασία του με τρία ακόμη φιλικά. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Χολαργός, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Χολαργού, ενώ θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τον Πρωτέα στις 12 Σεπτεμβρίου και τον Αμύντα στις 17 του μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στο ρόστερ οι Αρίκα Κάρτερ και Καντίτζια Κέιβ.
Τα δεκάλεπτα: 24-7, 17-10, 18-22, 23-13.
Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν: Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Ανθή Χατζηγιακουμή, Φαίη Κωτούλα, Ιωάννα Κριμίλη, Γεωργία Δαμουλάκη, Διαμάντω Αλεξιά, Σεντόνα Πρινς, Ιωάννα Χατζηλεοντή, Σάρα Μπετζέντι, Φρίντα Φόρμαν, Μαριάνθη Τουλούπη, Αλεξάνδρα Μηλιτσοπούλου και Αργυρώ Ράλλη.









