HomeΑρθρογραφίαΤοπικαΑ1 ΕΣΚΑΒΔΕ: Παραμυθιά: Το νέο Δ.Σ.

Α1 ΕΣΚΑΒΔΕ: Παραμυθιά: Το νέο Δ.Σ.

Η Παραμυθιά γύρισε σελίδα, καθώς μετά τις εκλογές της 15ης Ιουλίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα οδηγήσει τον σύλλογο για την επόμενη τριετία. Στην προεδρία βρίσκεται ο Απόστολος Δημητρίου, με τη νέα διοίκηση να θέτει ως βασικούς στόχους τη στήριξη των αθλητών και τη συνέχιση της προσπάθειας για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή.

Το σχετικό δελτίο τύπου:

Πραγματοποιήθηκε την 16 Ιουλίου 2026, η πρώτη συνεδρίαση των εκλεγμένων μελών της Καλαθοσφαιρικής Αθλητικής Ένωσης Παραμυθιάς «Κ.Α.Ε. ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ», τα οποία προέκυψαν από τις επιτυχημένες αρχαιρεσίες της 15ης Ιουλίου 2026. Αποκλειστικό αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη τριετή θητεία 2026-2029 διαμορφώνεται ως εξής:
  • Πρόεδρος: Δημητρίου Απόστολος
  • Αντιπρόεδρος: Κούρτης Χρήστος
  • Γενικός Γραμματέας: Ανδρέου Παναγιώτης
  • Ταμίας: Χρήστου Αλέξανδρος
  • Γενικός Αρχηγός / Έφορος: Ντόκος Άγγελος
  • Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου: Κώστας Ευάγγελος
  • Ειδικός Γραμματέας / Μέλος: Αθανασίου Νικόλαος

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δεσμεύεται να συνεχίσει με αμείωτο ενδιαφέρον και υπευθυνότητα το έργο της ανάπτυξης του μπάσκετ στην περιοχή μας. Παράλληλα, θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την ολόπλευρη υποστήριξη των αθλητών και την ενεργή προαγωγή των αξιών του αθλητισμού και του ευ αγωνίζεσθαι στην τοπική κοινωνία.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, το Δ.Σ. εύχεται σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους φιλάθλους της ομάδας μας μια δημιουργική αγωνιστική χρονιά, γεμάτη υγεία και μεγάλες επιτυχίες.

ΤΟ Δ.Σ.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ