spot_img
spot_img
HomefeaturedΑγγελόπουλοι: «Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με...

Αγγελόπουλοι: «Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο Γιαννακόπουλο»!

Με επίσημη δήλωσή τους, που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος γνωστοποίησαν ότι δεν θα παραστούν στη συνάντηση της Τετάρτης με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση!

Η δήλωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου:

«H πρόσκληση να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον καταζητούμενο ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός, που απείλησε να βιάσει ένα ανήλικο παιδί μπροστά στα μάτια του πατέρα του, απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η μόνη συνάντηση με τον Δ. Γιαννακόπουλο θα γίνει στις δικαστικές αίθουσες.

Όποιος επιθυμεί τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης, ας μεριμνήσει να προστατεύσει τον αθλητισμό από τα πρόσωπα που βάναυσα την καταπατούν».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ