H ανάρτηση της ομάδας του Αγρινίου:
ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ RISING STARS!
💪🏻 Ο ΠΑΣ Ιωνικός 1980 συνεχίζει να επενδύει έμπρακτα στο μέλλον του συλλόγου, με τις ακαδημίες να βρίσκονται σταθερά στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας.
Οι ομάδες U18 και U16 του συλλόγου μας συμμετέχουν στη διοργάνωση Rising Stars U18 & Gen A Rising Stars U16, σε μια σημαντική διοργάνωση αναπτυξιακού χαρακτήρα, όπου οι νεαροί αθλητές έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, να αποκτήσουν εμπειρίες και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε σημαντικές ομάδες.
Μάλιστα, ο ΠΑΣ Ιωνικός 1980 είναι η μοναδική ομάδα του Αγρινίου που δήλωσε συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τη διάθεσή μας να δίνουμε στα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερες και καλύτερες αγωνιστικές παραστάσεις.
🏀 Την Κυριακή, οι Έφηβοί μας επικράτησαν του Αιτωλικού με 105-39, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση.
Μία ημέρα νωρίτερα, το Παιδικό μας τμήμα γνώρισε την ήττα από τον Λέων Μεσολογγίου με 62-46, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε ακόμη μία πολύτιμη εμπειρία για τους αθλητές μας.
🙏 Τα παιδιά του συλλόγου αφιέρωσαν την νίκη αλλά και την συνολική τους προσπάθεια στον προπονητή μας, Τάκη Καρατσώρη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια του συλλόγου.
Τάκη, τα παιδιά συνεχίζουν να αγωνίζονται, να προσπαθούν και να προχωρούν μπροστά.
Και κάθε φορά που μπαίνουν στο γήπεδο, ένα κομμάτι της δικής σου αγάπης για το μπάσκετ είναι μαζί τους. 🖤🏀
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές και σε όλους όσοι καθημερινά στηρίζουν την προσπάθεια των ακαδημιών μας.
Συνεχίζουμε δυνατά! 🔵⚪️









