spot_img
HomeΑρθρογραφίαΛοιπη ΕυρωπηΆγριο ξύλο με πρωταγωνιστές παίκτες της Παρτίζαν έξω από κλαμπ στο Βελιγράδι...

Άγριο ξύλο με πρωταγωνιστές παίκτες της Παρτίζαν έξω από κλαμπ στο Βελιγράδι (videos)

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τα σερβικά ΜΜΕ, οι τρεις καλαθοσφαιριστές της Παρτιζάν, ενεπλάκησαν σε βίαιη συμπλοκή με αρκετούς τραυματισμούς και τα βίντεο που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν πόσο άγριο ήταν το ξύλο που έπεσε.

Όπως αναφέρουν οι Σέρβοι, ο Κάρλικ Τζόουνς έσπασε μπουκάλι στο κεφάλι θαμώνα νυχτερινού κλαμπ κατά την διάρκεια του άγριου επεισοδίου, με την σερβική αστυνομία να έχει ανοίξει έρευνα για το σοβαρό περιστατικό.

Οι Σέρβοι και συγκεκριμένα το «sportal.blic.rs», αναφέρει ότι το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μια παρέα ενόχλησε τις κοπέλες που βρίσκονταν στην παρέα των καλαθοσφαιριστών της Παρτιζάν.

Το επεισόδιο φάνηκε να τελειώνει στο νυχτερινό κέντρο, όμως κατά την έξοδο των παικτών της Παρτιζάν τους περίμενε η παρέα και εκεί ξέσπασε ένα βιαιότατο επεισόδιο που είχε ως κατάληξη δύο μικροτραυματισμούς και έναν πιο σοβαρό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Crnogorska γύρω στις 4:00 π.μ., δηλαδή νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η αστυνομία έλαβε κλήση γύρω στις 5:30 και πήγε στον χώρο όπου βρήκε τρεις τραυματισμένους άνδρες.

Τα προαναφερθέντα άτομα είχαν ήδη δώσει κατάθεση στην αστυνομία και ισχυρίστηκαν ότι οι παίκτες της Παρτιζάν ήταν οι πρωταγωνιστές της βίαιης αντιπαράθεση.

Στο σημείο έφτασε επίσης ασθενοφόρο, οι τραυματισμένοι νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Επειγόντων Περιστατικών. Οι δύο είχαν ελαφρά τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο άλλος της παρέας είχε ένα σπασμένο δάχτυλο.

Η αστυνομία δεν βρήκε επί τόπου τους καλαθοσφαιριστές της Παρτιζάν, αλλά αναμένεται να δώσουν κατάθεση για το περιστατικό…

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ