Ο ΠΑΟΚ από το +20 βρέθηκε στο -1, αλλά στο τέλος νίκησε την Ανβίλ, εξασφάλισε πρόκριση και θα παλέψει με την Μπράουνσβαϊγκ για την πρωτιά.
Παρά τις τάσεις αυτοχειρίας που επέδειξε, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε 104-96 της Ανβίλ στο «Παλατάκι» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του FIBA Europe Cup. Έτσι εξασφάλισε την πρόκριση, ενώ θα παίξει στις 19/11 στην έδρα του για την πρώτη θέση απέναντι στην Μπράουνσβαϊγκ.
Τα εύκολα… δύσκολα έκανε η ομάδα του Γιούρε Ζντοβτς, που προηγήθηκε με 67-47 στις αρχές της τρίτης περιόδου, αλλά στις αρχές της τέταρτης βρέθηκε πίσω στο σκορ, μέχρι να σοβαρευτεί και να πάρει τη νίκη.
Κορυφαίος ο Κλίβελαντ Μέλβιν με 22 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ακολούθησε ο Στέφεν Μπράουν με 21 πόντους και 9 ασίστ, ενώ ο Τόμας Ντίμσα είχε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Οι δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ, Φρίντρικσον και Μίχαλακ, είχαν από 17 πόντους για τους Πολωνούς.
Δεκάλεπτα: 29-21, 55-42, 80-75, 104-96





