
Ο Μάρκους Έρικσον αποτελεί παρελθόν και επίσημα από την Άλμπα Βερολίνου, με τον παίκτη να ζητά να μείνει ελεύθερος προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του για το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι.
Ο Μάρκους Έρικσον και η Άλμπα Βερολίνου ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους και πλέον ο Σουηδός φόργουορντ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.
Ο 30χρονος παίκτης έλυσε κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του με την γερμανική ομάδα με τον ίδιο να ζητά να μεταβεί στην χώρα του, προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό του στο πόδι.
Να σημειώσουμε ότι ο Έρικσον έχει να αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα, σχεδόν δυο χρόνια. Συγκεκριμένα, τελευταία φορά πάτησε παρκέ στις 20 Ιανουαρίου 2022, όταν είχε 10 πόντους στην ήττα της Άλμπα Τότε από την Ρεάλ στο Βερολίνο.





