Την απόκτηση του Χρήστου Κούτρα ανακοίνωσε το Βαρθολομιό ενόψει της νέας σεζόν στην National League 2.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Α.Ε. Βαρθολομιού – ΚΑΠΟΣ Α.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χρήστου Κούτρα, ενός αθλητή με σπουδαίες παραστάσεις στις Εθνικές Κατηγορίες, ο οποίος έρχεται να προσθέσει εμπειρία, ποιότητα και προσωπικότητα στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη National League 2.
Ο Χρήστος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ιστορικά σωματεία του ελληνικού μπάσκετ, όπως ο ΑΣΕ Δούκα, ο Απόλλων Πατρών, το Αιγάλεω, το Παγκράτι, η Παναχαϊκή και η Αχαγιά ’82, πραγματοποιώντας μια αξιόλογη διαδρομή στις Εθνικές Κατηγορίες. Παράλληλα, έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο, συμμετέχοντας στις Εθνικές Ομάδες Παμπαίδων, Παίδων και Εφήβων, γεγονός που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο στο οποίο κινήθηκε από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.
Πρόκειται για έναν έμπειρο power forward, με αγωνιστική ποιότητα, μπασκετική αντίληψη και εξαιρετικό χαρακτήρα, στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στη φιλοσοφία της ομάδας μας.
Με την προσθήκη του, ο coach Σάκης Καρύδας αποκτά ακόμη ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του, έχοντας στη διάθεσή του έναν αθλητή που μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε αγωνιστική συνθήκη και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της National League 2.
Η διοίκηση της Α.Ε. Βαρθολομιού – ΚΑΠΟΣ Α.Ε. συνεχίζει με συνέπεια να ενισχύει το ρόστερ με αθλητές που διαθέτουν εμπειρία, ποιότητα και νοοτροπία νικητή, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική στη νέα σεζόν.
Χρήστο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε. Βαρθολομιού – ΚΑΠΟΣ Α.Ε.! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!









