Την τεχνική ηγεσία των Γυναικών της Ελευθερίας Μοσχάτου αναλαμβάνει ο Στάθης Τσιαντής, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στάθη Τσιαντή, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του γυναικείου τμήματος μπάσκετ.
Ο κόουτς Τσιαντής φέρνει μαζί του πολύτιμη εμπειρία από τον χώρο του γυναικείου μπάσκετ, με πορεία που περιλαμβάνει:
▪️ Συμμετοχή στην Α1 Γυναικών με τον Εύνικο
▪️ Θητεία στις Νεάνιδες του Κρόνου Αγ. Δημητρίου
▪️ Παρουσία στο τεχνικό επιτελείο των Χανίων, ως assistant coach δίπλα στον κόουτς Νανάκο
▪️ Συνεργασία με τον Άρη Πετρούπολης στο τεχνικό επιτελείο
Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί για την ομάδα μας μια νέα αρχή στο τοπικό πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ — με έμφαση στην ανασύνταξη, τη σκληρή δουλειά από τη βάση και τον μακροπρόθεσμο στόχο της επιστροφής εκεί όπου ανήκουμε.
Ο Στάθης Τσιαντής έρχεται να θέσει γερά θεμέλια με πειθαρχία, μπασκετική ταυτότητα και πάθος, οδηγώντας την ομάδα σε μια νέα δημιουργική πορεία.
💙 Καλώς ήρθες Coach!





