spot_img
spot_img
HomeΑρθρογραφίαΓυναικειοAνανέωσε με Νικολοπούλου ο Ολυμπιακός

Aνανέωσε με Νικολοπούλου ο Ολυμπιακός

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό, Αγγελική Νικολοπούλου ανανέωσε ο Ολυμπιακός, με την Ελληνίδα παίκτρια να μένει για άλλη μια σεζόν ντυμένη στα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολοπούλου. Η διεθνής γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου».

Η δήλωση της Αγγελικής Νικολοπούλου:

«Είναι μεγάλη μου χαρά, που θα συνεχίσω για ένατη συνεχόμενη χρονιά να αγωνίζομαι με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο σύλλογος αυτός είναι πολλά περισσότερα από μια ομάδα για μένα, είναι κομμάτι της ζωής μου πια! Νιώθω ευγνωμοσύνη για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια και υπερηφάνεια, που ανήκω σε αυτή την οικογένεια. Κάθε χρονιά είναι μια νέα πρόκληση. Η δίψα και η θέληση παραμένουν ίδιες, όπως την πρώτη μέρα. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ