HomeΑρθρογραφίαGREEK BASKETBALL LEAGUEΆρης: «Έδεσε» Χατζηλάμπρου για τέσσερα χρόνια

Άρης: «Έδεσε» Χατζηλάμπρου για τέσσερα χρόνια

Ένα από τα κορυφαία ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ «έδεσε» ο Άρης Betsson. Όπως έγινε γνωστό, ήρθε σε συμφωνία με τον Χρυσόστομο Χατζηλάμπρου για τέσσερα χρόνια και η επίσημη ανακοίνωση για το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του 17χρονου γκαρντ/φόργουορντ (1,96μ.) θα γίνει στις 12 Ιουλίου, ημέρα της ενηλικίωσης του παίκτη.

Ο Χατζηλάμπρου είχε κρούσεις από αρκετές ομάδες (υπάρχουν φήμες και για τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε προτάσεις και από κολέγια των ΗΠΑ), αλλά επέλεξε τον Άρη, ο οποίος στάθηκε κοντά του και στο διάστημα που πέρασε έναν σοβαρό τραυματισμό.

To 2024 ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που κατέκτησε την τέταρτη θέση στο Ευρωμπάσκετ U16 και επελέγη στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης έχοντας 17,9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο.

spot_img
spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ