HomeΑρθρογραφίαNational League 2Αθηναϊκός Qualco: Έβαλε την τελευταία πινελιά με Αδαμόπουλο

Αθηναϊκός Qualco: Έβαλε την τελευταία πινελιά με Αδαμόπουλο

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

𝚨𝛖𝛌𝛂ί𝛂 𝛍𝛆 𝚨𝛅𝛂𝛍ό𝛑𝛐𝛖𝛌𝛐❗
😍 Από μια μπασκετική οικογένεια στην οικογένεια του Αθηναϊκού!
🚪 Ο τελευταίος να κλείσει την… πόρτα, αλλά με την καλή έννοια! Το όνομα «Βαγγέλης» είναι συνυφασμένο με το κλείσιμο πόρτας, ο Βαγγέλης Αδαμόπουλος (20χρ., 2μ.10) είναι συνυφασμένος με το μπάσκετ και ο συνδυασμός φέρνει την τελευταία μεταγραφή του Αθηναϊκού Qualco ενόψει της σεζόν 2026-27. Το ρόστερ, πλέον, έχει ολοκληρωθεί, ο Μάριος Δεσποτάκης έχει όλο το υλικό στα χέρια του για να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα και τα υπόλοιπα; Δουλειά… κεκλεισμένων των θυρών!
💻 Ο Βαγγέλης Αδαμόπουλος είναι γεννημένος στις 23 Μαΐου του 2006, φόρεσε και την περασμένη σεζόν τη φανέλα του Αθηναϊκού αγωνιζόμενος με διπλό δελτίο και είχε μέσο όρο 8.2 πόντους και 4.7 ριμπάουντ σε 17 ματς. Παράλληλα, αγωνιζόταν στην Elite League με τον Πρωτέα Βούλας, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και τη σεζόν 2024-25. Πρωτύτερα, ήταν στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, με τον οποίο πήρε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων το 2024 και ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά. Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.
🎙️ «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω αυτή τη νέα πρόκληση στον Αθηναϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον coach Δεσποτάκη για την εμπιστοσύνη τους. Ανυπομονώ να δουλέψουμε μαζί, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ