spot_img
HomeΑρθρογραφίαΓαλλίαΔιέλυσε την Λιμόζ η Μονακό

Διέλυσε την Λιμόζ η Μονακό

Ακάθεκτη από τον διπλό θρίαμβό της επί της Μπαρτσελόνα στα playoffs της Ευρωλίγκας η Μονακό!

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, η οποία θα ψάξει μία ακόμα νίκη στη Βαρκελώνη την ερχόμενη εβδομάδα, έτσι ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final Four του Άμπου Ντάμπι, έκανε μια ευχάριστη προπόνηση κόντρα στη Λιμόζ, την οποία διέλυσε με το εμφατικό 91-52, για την 27η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος!

Όντας καταιγιστικοί από την πρώτη περίοδο, οι Μονεγάσκοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό τους και έτσι βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 21-5, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πρώτος σκόρερ ο συνήθως εκτός δωδεκάδας τον τελευταίο καιρό, Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ από 11 πόντους πρόσθεσαν Κορνελί και Τάρπεϊ, με τον Οκόμπο να έχει 9 μαζί με 7 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 27-16, 47-20, 73-36, 91-52

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ