spot_img
HomeΑρθρογραφίαΤουρκιαΔιπλό σε... ματσάρα με την Μπαχτεσεχίρ για την Εφές

Διπλό σε… ματσάρα με την Μπαχτεσεχίρ για την Εφές

Η Αναντολού Εφές μία εβδομάδα πριν από τα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό Aktor πέρασε από την έδρα της Μπαχτσεσεχίρ, ύστερα από μία… μπασκετική μάχη (85-82).

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος, περνώντας από την έδρα της Μπαχτσεσεχίρ. Για την ακρίβεια, η «παρέα» του Σέιν Λάρκιν βελτίωσε το ρεκόρ το ρεκόρ της (19-6), με τους γηπεδούχους να υποχωρούν στο 15-10.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η 7η σερί νίκη των παικτών του Μπάνκι σε όλες τις διοργανώσεις και συνολικά η 12η στα τελευταία 13 παιχνίδια τους στην Τουρκία και στην Euroleague. Σε αυτό το διάστημα (από αρχές Μαρτίου και μετά) η Εφές έχει γνωρίσει μόνο μία ήττα, από τη Φενέρμπαχτσε στο ντέρμπι της TBL (81-82 στις 23/3).

Απόλυτος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Ντάριους Τόμπσον (24 πόντοι με 5/6 τρίποντα), με τον Λάρκιν να συμπληρώνει 14 πόντους. Από εκεί και πέρα, ο Πι Τζέι Ντοζίερ δεν αγωνίστηκε, λόγω προβλήματος στο γόνατο, ενώ στα «πιτς» παραμένει ο Ροντρίγκ Μπομπουά, που αναμένεται να χάσει τα πλέι οφ.

Τελευταίος αντίπαλος της Αναντολού Εφές πριν από τα παιχνίδια στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague θα είναι η Μερκεζεφέντι, στο εντός έδρας παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής (18/4, 18:00).

Τα Δεκάλεπτα: 21-15, 44-38, 61-63, 82-85.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ