HomeΕλλαδαΕφές και Μακάμπι πάτησαν παρκέ στο Καλλιμάρμαρο - Εντυπωσιασμένος ο Κάτας (video)

Εφές και Μακάμπι πάτησαν παρκέ στο Καλλιμάρμαρο – Εντυπωσιασμένος ο Κάτας (video)

Η Αναντόλου Εφές και η Μακάμπι Τελ Αβίβ πάτησαν παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν από το πρώτο παιχνίδι για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Γεύση από Καλλιμάρμαρο Στάδιο πήραν Μακάμπι και Εφές, με τις δυο ομάδες να πραγματοποιούν την καθιερωμένη τους προθέρμανση μια ώρα πριν από το πρώτο παιχνίδι για το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Το Παναθηναϊκό στάδιο έχει ήδη αρχίζει να παίρνει “πράσινο” χρώμα, με τους φίλους του τριφυλλιού να έχουν πάρει ήδη την θέση τους για το τεράστιο event. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Οντέτ Κάτας αντιμετωπίζει την Εφές στις 19:00, ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόγευμα, πριν από το μεγάλο και συνάμα ιστορικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην Παρτίζαν το Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Μάλιστα ο Οντέτ Κάτας ήταν εντυπωσιασμένος από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, με τον προπονητή της ισραηλινής ομάδας να κάνει βιντεοκλήση δείχνοντας τον χώρο.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ