Δυναμικά ξεκινάει στην μεταγραφική αγορά ο Πανελλήνιος, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μανώλη Καλαντζή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Η ομάδα της Αθήνας ξεκίνησε δυναμικά από την… κεφαλή, καθώς έδωσε τα ηνία στον Αντώνη Μάντζαρη για την άκρη του πάγκου, με την πρώτη μεταγραφική κίνηση αθλητή να είναι εξίσου ηχηρή.
Ο λόγος για τον Μανώλη Καλαντζή, ο οποίος την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην Νάσιοναλ Λιγκ 2 με την φανέλα των Γαργαλιάνων, εμφανίσεις που του έδωσαν και την ευκαίρια να αγωνιστεί με την Εθνική Αλβανίας.
Ο 28χρονος γκαρντ λοιπόν, όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στην Αθήνα για λογαριασμό του Πανελλήνιου, που δείχνει πως μπαίνει ενεργά στο μεταγραφικό παζάρι.
Poll: Ποια ομάδα θα κατακτήσει την EuroLeague;
Άκης Γεωργαντάς





