HomeEuroleagueΈνωση Παικτών Ευρωλίγκα: «Τις τελευταίες 2 σεζόν μόλις 7 από τους 278...

Ένωση Παικτών Ευρωλίγκα: «Τις τελευταίες 2 σεζόν μόλις 7 από τους 278 παίκτες έπαιξαν σε όλα τα ματς λόγω τραυματισμών»

Τα παράπονα της ELPA για το νέο format της διεξαγωγής της Εuroleague συνεχίζονται, με τον εκπρόσωπο του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης Παικτών να τάσσεται κι αυτός κατά.
Ο Ιγκνάσιο Μούρο με δηλώσεις του κατά τη διάρκεια ομιλίας του αναφέρθηκε στα στατιστικά των συμμετοχών των παικτών στις 2 τελευταίες χρονιές, τονίζοντας πως είναι πολύ χαμηλά και αιτία είναι οι τραυματισμοί των αθλητών.

«Μόνο 33 από τους 306 παίκτες έχουν συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague. Κοιτάζοντας τις δύο τελευταίες σεζόν, πέφτει σε μόλις 7 από τους 278. Γιατί δεν παίζουν; Κυρίως επειδή είναι τραυματίες», τόνισε ο εκπρόσωπος του ιατρικού επιτελείου της ELPA.

Υπενθυμίζουμε πως στη διάρκεια της Πέμπτης (9/5) και ο Μπόστιαν Νάχμπαρ, πρόεδρος της Ένωσης Παικτών, είχε ταχθεί κατά του νέου format της διοργάνωσης.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ