spot_img
HomeΕλλαδαΕνοχλημένος από το αεροδρόμιο της Ρόδου ο Αταμάν: «Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κρίμα για...

Ενοχλημένος από το αεροδρόμιο της Ρόδου ο Αταμάν: «Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, κρίμα για έναν τουριστικό προορισμό»

Μετά από ένα ματς με πολύ κακό ρυθμό και πολλές βολές εκατέρωθεν, ο Παναθηναϊκός νίκησε 90-67 τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου εξέφρασε τα παράπονά του για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στο αεροδρόμιο του νησιού, τόσο από τη διοίκηση όσο και από γνωστή αεροπορική εταιρεία.

«Παρά τον σεβασμό που έδειξα σε όλους κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Ρόδο, όπου βρεθήκαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, σήμερα βίωσα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τόσο από τη διοίκηση του αεροδρομίου, όσο και από την Aegean Airlines στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Τεράστια απογοήτευση για έναν τόσο τουριστικό προορισμό», έγραψε αναλυτικά.

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ