Την θέση του στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ που πραγματοποιήθηκε χθες (19/5) γνωστοποίησε η ΚΑΕ Πανιώνιος.
Ο «Ιστορικός» μέσω του εκπροσώπου της, Παναγιώτη Τριαντόπουλου, ζήτησε δίκαιη διαιτησία και κατανομή τηλεοπτικών εσόδων αλλά και salary cap, με σκοπό την πρόοδο και ανάπτυξη του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά:
«Για την ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva η πρόοδος και η ανάπτυξη του πρωταθλήματος προϋποθέτει ασφαλώς δίκαιη διαιτησία καθώς επίσης και δίκαιη κατανομή των τηλεοπτικών εσόδων αλλά και salary cap. Όλα αυτά πρέπει να εξεταστούν συνολικά, με κοινή επιθυμία από όλους και όχι αποσπασματικά ώστε να προοδεύσει το πρωτάθλημα και να γίνει ελκυστικό εμπορικά κι αγωνιστικά.
Είμαστε χαρούμενοι καθώς οι περισσότερες ΚΑΕ βρήκαν απόλυτα λογική την θέση μας με αποτέλεσμα να ζητηθεί εντός δεκαημέρου να κατατεθούν προτάσεις ακριβώς για την ανάπτυξη του πρωταθλήματος και να γίνει άμεσα νέο ΔΣ σχετικά».
- Μπαρτζώκας: «Έτσι όπως παίξαμε δεν αξίζαμε να κερδίσουμε – Είμαστε σαν τσιγγάνοι»
- Φουρνιέ: «Δική μου ευθύνη το κακό πρώτο ημίχρονο, χάλασα τον ρυθμό της ομάδας»
- Euroleague: Αποτελέσματα, βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική!
- Ναβάρο: «Όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ – Απόλυτα ικανοποιημένοι με τον Κολόκο»
- Νίκη της Παρτίζαν επί της Μακάμπι!




