
Η Μπαρτσελόνα, που ανέβηκε στο 7-2, έψαχνε αντίδραση μετά τη βαριά ήττα στη Βιτόρια και τη βρήκε έστω και με δύσκολο τρόπο, έχοντας κορυφαίο της παίκτη τον Γιαν Βέσελι με 17 πόντους με 7/9 δίποντα. Ακολούθησε ο Άλεξ Αμπρίνες με 12 πόντους.
Από την άλλη πλευρά η Βαλένθια υποχώρησε στο 5-4 μετά τις ήττες από Αρμάνι, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Ξεχώρισαν επιθετικά οι Κρις Τζόουνς με 15 πόντους και ο Ντάμιεν Ίνγκλις με 13.
Τα δεκάλεπτα: 25-16, 37-33, 54-52, 74-70
Tα στατιστικά του αγώνα εδω
Η Παρτιζάν πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με άνεση της Άλμπα Βερολίνου (89-74), έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Αλέξα Αβράμοβιτς.Κορυφαίος για τους «ασπρόμαυρους» του Βελιγραδίου ήταν ο Αλέξα Αβράμοβιτς, που ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 20 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ, με τον Άντζουσιτς να ακολουθεί με 16 πόντους.
Καθοριστική ήταν και η εμφάνιση του Ζακ Λεντέι που είχε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ για την Άλμπα ξεχώρισε ο Γιοχάνες Τίμαν που είχε 21 πόντους και 3 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 18-20, 43-40, 65-55, 89-74
Τα στατιστικά της αναμέτρησης εδώ.





