Στην πρόκριση στον δεύτερο γύρο των playoffs της περιφέρειας του Ατλαντικού (ACC) οδήγησε το κολέγιο της Καλιφόρνια ο Αντρέι Στογιάκοβιτς.
Ο γιος του θρυλικού Πέτζα και της Αλέκας Καμηλά, που είναι πολύ πιθανό να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε επίπεδο Ανδρών, ηγήθηκε των Golden Bears του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στη νίκη 82-73 επί του Virginia Tech μετά από δύο παρατάσεις έχοντας 29 πόντους (8/14 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο, σε 45 λεπτά συμμετοχής.
Επόμενος αντίπαλος είναι τα ξημερώματα της Τετάρτης το Stanford για την ομάδα του 20χρονου φόργουορντ (2,01μ.), ο οποίος έχει φέτος 17,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,2 τάπες σε 33,4 λεπτά κατά μέσο όρο φέτος, στη δεύτερη σεζόν του στο κολεγιακό πρωτάθλημα.