
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη όπου θα δώσει τα δύο φιλικά κόντρα σε Γαλατασαράι (24/9, 20:00) και Εφές (25/9, 20:30), που θα είναι και οι τελικές του πρόβες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο.
Το πρώτο φιλικό εξ αυτών θα είναι κόντρα στην «τσιμ μπομ», μία ομάδα επιπέδου BCL η οποία σίγουρα δεν… τρομάζει σε σχέση με τις «Ευρωλιγκάτες» αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής η ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Η Γαλατά έχει ένα ρόστερ μέτριας δυναμικής, ενώ προπονητής της είναι ο Γιακούπ Σεκιζκόκ, πρώην βοηθός του Αταμάν στην Εφές.
Ο Τούρκος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει να διαχειριστεί τρεις σημαντικές απουσίες. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα απουσιάσει για τρεις βδομάδες, τον Κώστα Σλούκα, που θα υποβληθεί σε μαγνητική στο γόνατο με την κατάσταση να μην είναι ανησυχητική και τον Λορέντζο Μπράουν, που συνεχίζει τις θεραπείες για την φλεγμονή που τον ταλαιπωρεί.
Όσον αφορά στη μετάδοση, δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής κάποιο κανάλι στην Ελλάδα που να έχει πάρει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου αγώνα. Μένει να φανεί αν αυτό αλλάξει την τελευταία στιγμή ή υπάρξει κάποιο διαδικτυακό stream για την αναμέτρηση.





