spot_img
spot_img
HomeNBAΓκαρνέτ: «Χαίρομαι που η Αμερική δε χρειάστηκε τον Τέιτουμ» (vid)

Γκαρνέτ: «Χαίρομαι που η Αμερική δε χρειάστηκε τον Τέιτουμ» (vid)

Ο Κέβιν Γκαρνέτ χάρηκε που ο Τζέισον Τέιτουμ δεν είχε σημαντικό ρόλο στην Εθνική Αμερικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς έτσι μπόρεσε να ξεκουραστεί.


Ένα από τα γεγονότα που προκάλεσε εντύπωση στους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής που είχε ο Τζέισον Τέιτουμ στην Εθνική Αμερικής υπό τις οδηγίες του Στιβ Κερ.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ προχώρησε σε δηλώσεις και τόνισε πως αυτό ήταν κάτι καλό, διότι έτσι ο Τέιτουμ δεν κινδύνεψε από τραυματισμούς και κατάφερε να ξεκουραστεί, μετά από μία γεμάτη σεζόν στο ΝΒΑ.

Χαρακτηριστικά είπε: «Ήταν καλό που δε χρειάστηκε να παίξει πολλά λεπτά. Ερχόταν από τους τελικούς του ΝΒΑ. Χαίρομαι που δε χρειάστηκαν τον Τζέισον Τέιτουμ. Χαίρομαι που μπόρεσε να ξεκουραστεί.

Όταν κερδίζεις έχει λιγότερο χρόνο ξεκούρασης. Οι άλλοι έχουν 4, 5 μήνες και εσύ 2, 2,5 μήνες. Και μετά ξεκινάς πάλι προπονήσεις. Κέρδισε το πρωτάθλημα και 2, 3 εβδομάδες μετά ξεκίνησε την προετοιμασία με την Αμερική. Μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ