
Ο Γιάννης Καστρίτης μίλησε στη media day ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις υποθέσεις των Λευτέρη Μαντζούκα και Ράλι Άλκινς, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα ενισχύσει το ελληνικό της στοιχείο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Λευτέρη Μαντζούκα: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό. Η ομάδα ξέρει ποια είναι, ποιοι παίκτες θα είμαστε αύριο. Δεν έχει να κάνει με θέμα αποχώρησης ή τραυματισμούς. Πάντα έχουμε να αντιμετωπίσουμε απουσίες. Εμείς είμαστε αφοσιωμένοι στο παιχνίδι μας».
Για το κενό στην ομάδα μετά τις αποχωρήσεις των Μαντζούκα και Άλκινς και το έλλειμμα Ελλήνων παικτών: «Καταρχάς, ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει γίνει γνωστό επίσημα και τι όχι. Ο Άλκινς δεν ήταν με συμβόλαιο μέχρι στο τέλος της χρονιάς. Η ομάδα έτσι κι αλλιώς από ένα σημείο και μετά θα έπρεπε να αποφασίσει αν θα συνεχίσει τη συνεργασία ή όχι. Και το θέμα του Λευτέρη δε σχετίζεται σε τίποτα με αυτό που έχω πει πως είμαστε στην αγορά για παίκτη. Έτσι κι αλλιώς ήμασταν και κοιτούσαμε. Καταλαβαίνεται πως σε ότι έχει να κάνει με το ελληνικό στοιχείο είμαστε λιγότεροι από τον αριθμό που θα θέλαμε να έχουμε, οπότε τις επόμενες μέρες θα ενισχυθούμε και σε αυτό το κομμάτι».





