
Απίστευτο και όμως ελληνικό. Ο Χρήστος Μαρτσάκης παίκτης της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού δέχθηκε άνανδρη επίθεση στον τελικό Κυπέλλου των «πρασίνων» με τον Άτλα που διεξήχθη στην Σαντορίνη.
Ο κατήφορος όσον αφορά την αθλητική παιδεία στην χώρα μας δεν έχει τέλος, καθώς δυστυχώς υπάρχουν σκηνικά βίας ακόμα και σε αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο. Συγκεκριμένα στον τελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Άτλαντα τον οποίο κέρδισαν οι «πράσινοι» κατακτώντας το νταμπλ, ένας άνθρωπους που ήταν στο γήπεδο επιτέθηκε στον Χρήστο Μαρτσάκη, αθλητή του «τριφυλλιού» και μάλιστα χειροδίκησε την ώρα που ο Μαρτσάκης ήταν στο αμαξίδιο.
Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει ακόμα περισσότερο, αλλά μετά από παρέμβαση του ίδιου του αθλητή δεν δόθηκε συνέχεια, ωστόσο και μόνο αυτή η επίθεση δείχνει ξεκάθαρα πως το πρόβλημα σε αυτή την χώρα είναι πολύ μεγάλο.




