Τον πρώτο τίτλο της φετινής σεζόν πανηγύρισε το βράδυ της Πέμπτης (13/02) η Μακάμπι Τελ Αβίβ!
Η ομάδα του Όντεντ Κάτας μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο τον τελικό του Κυπέλλου Ισραήλ , επικρατώντας με σκορ 87-72 της Χάποελ Ιερουσαλήμ φτάνοντας έτσι τις 46 κατακτήσεις του θεσμού στην ιστορία της!
Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο Κύπελλο για την «ομάδα του λαού» μετά από τέσσερα χρόνια, με τις Μπνέι Χερζλίγια (2022) και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ (2023, 2024) να κατακτούν τον τίτλο την προηγούμενη τριετία.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις, με τον Λιθουανό γκαρντ να ολοκληρώνει το ματς με 20 πόντοι και 8 ασίστ και να αναδεικνύεται ως ο MVP της διοργάνωσης! Από κοντά, βρέθηκε και ο Ράντολφ με 11 πόντους, ενώ, για την Χάποελ Ιερουσαλήμ ξεχώρισε ο Τζάρεντ Χάρπερ με 23 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 30-36, 44-66, 72-87.
- «Το κάρμα τον φρόντισε» – Το ποστάρισμα του Λεσόρ για την τούμπα του Νογκές που προσπάθησε να χτυπήσει τον Ναν (video)
- Elite League: Ξεκινάει το Final-Four στην Λευκάδα
- Ατσάλινοι Σίξερς έστειλαν τη σειρά με τους Σέλτικς σε 7ο ματς – Διέλυσαν τους Χοκς οι διαστημικοί Νικς! (video)
- Εκπληκτική η Μινεσότα απέκλεισε τους Νάγκετς (video)
- Απάντησε στον Μαρτίνεθ ο Γιαννακόπουλος: «Είσαι ψεύτης – Δεν ανέφεραν τίποτα οι διαιτητές γιατί δεν έγινε ποτέ αυτό που λες»





