Η Βίρτους Μπολόνια έβαλε δύσκολα στην Φενερμπαχτσέ, όμως η τουρκική ομάδα βρήκε τις λύσεις που έψαχνε στο φινάλε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 78-68.
Οι δύο ομάδες μπήκαν καλά στον αγώνα, με την διαφορά να παραμένει στους 1-2 πόντους. Με τους Σίλβα και Μέλι η Φενερμπαχτσέ πέρασε μπροστά με 12-8 και αργότερα με τρίποντο ο Σανλί ανέβασε τη διαφορά στους 7 (19-12). Με τρεις βολές των Φραζίερ και Ντιούφ η Βίρτους Μπολόνια μείωσε σε 19-15 και τελικά η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 23-17.
Ο Μουρ με τρίποντο μείωσε στους 3 (23-20) αλλά με τους Σαργκιούνας και Κι η Φενέρ βρέθηκε ξανά στο +7 (27-20). Με τους Καρ, Μουρ και το τρίποντο του Άλστον οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στον πόντο (29-28), αλλά η ομάδα του Γιασικεβίτσιους βρήκε λύσεις στην επίθεση και με τους Μέλι και Σιλντς προηγήθηκε με 36-30. Η Βίρτους κατάφερε να περάσει μπροστά με τους Φραζίερ και Φεράρι (37-38), αλλά ο Μπόλντγουιν ευστόχησε σε buzzer-beater και έστειλε την Φενέρ μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια (39-38).
Η Φενερμπαχτσέ… ίδρωσε για να πάρει τη νίκη
Με τους Καρ και Κλίντμαν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (39-42), με τον Χόρτον-Τάκερ να ισοφαρίζει με τρίποντο αργότερα σε 46-46. Ο Άλστον «απάντησε» για το 46-49 και με τους Ντιαρά και Μπέλο η διαφορά έφτασε τους 7 (46-53). Η Φενέρ… πάτησε το γκάζι και με τους Κλάιμπερν, Μπόλντγουιν και Σαργκιούνας έκανε ένα σερί 13-0 και κατάφερε να προηγηθεί με 59-53. Ο Φραζίερ με βολές έβαλε τέλος (59-55) και έτσι διαμόρφωσε το σκορ της τρίτης περιόδου.
Με τους Άλστον και Καρ η Βίρτους κατάφερε να ισοφαρίσει σε 60-60 και οι δύο ομάδες συνέχισαν να πηγαίνουν καλάθι-καλάθι μέχρι η Φενέρ να κάνει ένα σερί 6-0 για το 69-64. Με το τρίποντο του Χόρτον-Τάκερ η διαφορά έφτασε τους 8 (76-68) και η ομάδα του Γιασικεβίτσιους «αγκάλιασε» τη νίκη με 1:22 να απομένει για το φινάλε. Η Βίρτους δεν μπόρεσε να επιστρέψει και τελικά η τουρκική ομάδα πανηγύρισε τη νίκη με 78-68.
Τα δεκάλεπτα: 23-17, 39-38, 59-55, 78-68





