
Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία στο Λονδίνο και θα ψάξει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη, η οποία σε συνδυασμό με άλλο αποτέλεσμα μπορεί να… κλειδώσει την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ.
Η Εθνική Ελλάδας αντιμετώπισε στο Λονδίνο τη Μεγάλη Βρετανία αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη… υπέστη καθίζηση και έτσι γνώρισε την ήττα με 73-72.
Την Κυριακή (24/11) η Ελλάδα θα φιλοξενήσει τη Μεγάλη Βρετανία στη Θεσσαλονίκη και θα πάει να πάρει τη ρεβάνς. Το τζάμπολ της αναμέτρησης θα γίνει στις 18:30 και ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 3.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει τρεις σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του, καθώς οι Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μαντζούκας και Στέλιος Πουλιανίτης θα μείνουν εκτός, με τους Κώστα Παπανικολάου, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να παίρνουν τις θέσεις τους. Eπίσης ο Τανούλης θα πάρει την θέση του Καραγιαννίδη που τραυματίστηκε.
Θυμίζουμε πως αν η Ελλάδα νικήσει και ταυτόχρονα η Τσεχία επικρατήσει κόντρα στην Ολλανδία, τότε η «επίσημη αγαπημένη» θα… κλειδώσει την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ 2025.
Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής:
1) Ελλάδα 2-1
2) Τσεχία 2-1
3) Μεγάλη Βρετανία 2-1
4) Ολλανδία 0-3
Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον όμιλο της Εθνικής:
16:00 Ολλανδία – Τσεχία
18:30 Ελλάδα – Μεγάλη Βρετανία




