
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς παρά την απουσία του Στεφ Κάρι επικράτησαν των Νιου Όρλεανς Πέλικανς με 124 – 106 και επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από τους Κλίπερς.Αυτοί που ξεχώρισαν για τους Γουόριορς ήταν οι Χιλντ (28π), Γουότερς (21π), Ποτζέμσκι (19π), Κουμίνγκα (17π) και Μούντι (17π). Αντίθετα για τους ηττημένους Πέλικανς ξεχώρισαν Ζάιον (31π) και Ίνγκραμ (30π), αλλά ήταν απελπιστικά μόνοι.Τρομερό ματς στη Μινεσότα. Οι Ντάλας Μάβερικς είχαν του δύο σούπερ σταρ τους Ίρβινγκ και Ντόντσιτς σε τρομερή μέρα για το διπλό κόντρα στους Τίμπεργουλβς.
Ο Άντονι Έντουαρντς έκανε τρομακτική πρώτη περίοδο με 24 (!) πόντους για να δώσει προβάδισμα με +8 (34-26) στην ομάδα του, ωστόσο οι Μάβερικς απάντησαν και έκλεισαν το ημίχρονο στο 59-61.Στην επανάληψη Ίρβινγκ – Ντόντσιτς έκαναν… όργια αφού μέτρησαν από 35 και 24 πόντους αντίστοιχα με τον Σλοβένο να έχει και 9 ασίστ. Έτσι η ομάδα του Ντάλας κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό (120-114) παρά τους 37 πόντους του Έντουαρντς που ήταν πρώτος σκόρερ στο ματς.
Ματσάρα στο Barclays Center. Οι Ντένβερ Νάγκετς έπειτα από παράταση επικράτησαν εκτός έδρας των Μπρούκλιν Νετς για την 2η νίκη τους μέχρι τώρα.Οι γηπεδούχοι Νετς ξέφυγαν μέχρι και το +17 (47-30)στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι Νάγκετς επέστρεψαν σε μονοψήφιο αριθμό +9 (72-63). Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι και έτσι το 125-125 (με καθοριστικό Γιόκιτς) είδε το ματς να πηγαίνει στην παράταση.Εκεί οι Νάγκετς πήραν διαφορά και την κράτησαν μέχρι το τέλος για το τελικό 144-139 στο Μπρούκλιν. Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε με εμφάνιση MVP και triple double ο Γιόκιτς (29π,18ρ,16α) με συμπαραστάτες τους Γκόρντον (24π), Μάρει (24π) και Γουέστμπρουκ (22π), ενώ από τους Νετς ο Σρέντερ είχε double – double (28π,14α) με τον Τόμας να ακολουθεί με 26 πόντους.
Tέλος οι Σακραμέντο Κινγκς νίκησε στην Γιούτα με 113-96 με τον Σαμπόνις να έχει 28 πόντους.





