HomeΑρθρογραφίαGREEK BASKETBALL LEAGUEΝίκος Μίχαλος για Λυκογιάννη: «Όταν τρως τον αρχηγό του Πανιωνίου δεν θα...

Νίκος Μίχαλος για Λυκογιάννη: «Όταν τρως τον αρχηγό του Πανιωνίου δεν θα δεις τη παρέλαση του Οκτωβρίου»

Ο Νίκος Μίχαλος τα έβαλε με τον Άρη Λυκογιάννη και την απομάκρυνση του Δημήτρη Βεργίνη από τον Πανιώνιο.

 

Ο Δημήτρης Βεργίνης αποχώρησε από τον Πανιώνιο μετά από δύο χρόνια και τις συνεχείς ανόδους από National League 1 σε Basket League, όμως, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άρη Λυκογιάννη εν όψει της νέας σεζόν.

Έτσι, χθες (13/6) αποχώρησε από τον «Ιστορικό», ενώ, δεν είναι λίγοι αυτοί που αντέδρασαν κατά αυτής της απόφασης.

Ένας από αυτούς, ο Νίκος Μίχαλος (πρώην παίκτης του Πανιωνίου μεταξύ άλλων), ο οποίος έγραψε στο προσωπικό του προφίλ: «Όταν τρως τον αρχηγό του Πανιωνίου Ιούνιο δυστυχώς την παρέλαση του Οκτωβρίου δεν θα καταφέρεις να την δεις».

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnikos.mixalos%2Fposts%2Fpfbid02FJAjum5cCS4GVbFebgQZQPbyyYWAkvB4RJ2KBW3EKbRtSg6jdpnKXkKy3wqQJMUxl&show_text=true&width=500″ width=”500″ height=”168″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” ]
spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ