HomeΕλλαδαΠαναθηναϊκός: «Στα ψέματα συγκεκριμένων συμφερόντων απαντάμε με αλήθειες»

Παναθηναϊκός: «Στα ψέματα συγκεκριμένων συμφερόντων απαντάμε με αλήθειες»

Σε σάιτ και εκπομπές του ΑΝΤ1 απαντάει με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός. «Με προσωρινή διαταγή τους υποχρεώσαμε να μας δώσουν τα έγγραφα».

Στις θέσεις Λιόλιου όπως παρουσιάστηκαν από τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ απάντησε το τριφύλλι αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσέφυγε κατ’ επανάληψη στο ΑΣΕΑΔ κατά των παρανομιών της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Όταν θελήσαμε τα σχετικά έγγραφα των διαιτητών από την ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος), για να τα υποβάλουμε στο ΑΣΕΑΔ και τα ζητήσαμε με εξώδικο, η τότε ΟΔΚΕ δια του Προέδρου της, Παντελή Ελευθεριάδη, αρνήθηκε να μας τα χορηγήσει.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ εν συνεχεία κατέθεσε αίτηση προσωρινής διαταγής επίδειξης εγγράφων ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών με αντίδικο την ΟΔΚΕ και δικαιώθηκε. Δυνάμει προσωρινής διαταγής και δικαστικού επιμελητή, ελήφθησαν όλα τα σχετικά έγγραφα τα οποία και θέσαμε υπόψη των Αρχών. Στα ψέματα πολύ συγκεκριμένων συμφερόντων, μόνο αλήθειες»

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ