Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ COSMORAMA TRAVEL αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Καστοριάς, κ. Γιάννη Κορεντσίδη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Εθελοντισμού, κ. Ευστάθιο Βασιλειάδη, καθώς και προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, για την εξαιρετική συνεργασία και τη φιλοξενία που θα μας προσφέρουν κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας μας στην πόλη, από τις 24 έως τις 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μας.
Από την πρώτη στιγμή, η ανταπόκριση του Δήμου υπήρξε άμεση και ουσιαστική, με διάθεση συνεργασίας και πραγματική προθυμία να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη της ομάδας μας. Η παραχώρηση του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καστοριάς για τις προπονήσεις μας, καθώς και η πολύτιμη συνδρομή στη διευκόλυνση των καθημερινών μετακινήσεών μας προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, αποτελούν έμπρακτες αποδείξεις της στήριξης που μας παρέχεται.
Στα πρόσωπα του Δημάρχου, του Αντιδημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους της Καστοριάς για τη ζεστή φιλοξενία και την αγάπη τους για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και τον Αθλητισμό.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ομάδα να προετοιμάζεται σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από οργάνωση, συνεργασία και ανθρώπινη προσέγγιση.
Είμαστε βέβαιοι ότι η παραμονή μας στην όμορφη πόλη της Καστοριάς θα αποτελέσει μια εξαιρετική εμπειρία για όλους και ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την αρχή μιας σταθερής και ουσιαστικής σχέσης για τα επόμενα χρόνια.





