spot_img
spot_img
Home NBA Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου ο Άντονι...

Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε εκνευρισμένος από τη συνέντευξη Τύπου ο Άντονι Ντέιβις (vid)

14

Έβγαλε την υποχρέωση και έγινε καπνός ο Άντονι Ντέιβις μετά την ήττα των Λέικερς από τους Νάγκετς στο Game 2.

«Σκασμένοι» από τον τρόπο που έχασαν αλλά και εκνευρισμένοι με τη διαιτησία ήταν οι παίκτες των Λέικερς μετά την ήττα από τους Νάγκετς και το 2-0 στα playoffs.

Ο Άντονι Ντέιβις εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου προφανώς απλά και μόνο για να μην τιμωρηθεί με πρόστιμο. Έτσι, όταν κλήθηκε, στην πρώτη ερώτηση που του έγινε, να εξηγήσει τι συνέβη στην τελευταία φάση του αγώνα, όταν ο Τζαμάλ Μάρεϊ πέτυχε τονικητήριο καλάθι πάνω σε δική του άμυνα, ο σέντερ της ομάδας του LA απάντησε «Ο Τζαμάλ Μάρεϊ έβαλε το σουτ» και αποχώρησε πετώντας το μικρόφωνο επιδεικτικά.

Ο AD είχε 32 πόντους και 11 ριμπάουντ, ωστόσο η ομάδα του ηττήθηκε για δέκατη σερί φορά από τους Νάγκετς, παρότι δέκα λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου οι Λέικερς ήταν στο +20.