Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπανταλόνα είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ. Η ομάδα της Καταλονίας είναι κοντά σε συμφωνία για να αποκτήσει τον πρώην ΝΒΑερ, ο οποίος είναι ανενεργός και εκτός πλάνων στην Παρτίζαν.
Ο 31χρονος άλλοτε φόργουορντ των Μπακς αναμένεται να πάρει τη θέση του Έλι Εντζάι, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την Ρεάλ, ωστόσο οι Μαδριλένοι δρομολογούν τη διακοπή του δανεισμού του για να καλύψει το κενό του τραυματία Μίκαελ Γιάντουνεν που λόγω ρήξης πελματιαίας θα απουσιάσει για 3-4 μήνες.
Ο Πάρκερ έπαιξε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στην Μπανταλόνα, δανεικός από την Παρτίζαν, έχοντας 12,6 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά αγώνα στην Liga Endesa, ενώ στο BCL μέτρησε 16,4 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο.




