HomeΕλλαδαΣπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία - Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για...

Σπανούλης: «Θέλουμε αρκετή βελτίωση στην επικοινωνία – Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο για την εποχή»

Ο Άρης ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρου, αφού με κυριαρχικό μπάσκετ επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα98-74, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασίλης Σπανούλης, ανέφερε πως παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα του στάθηκε καλά, δουλεύοντας όπως θα ήθελε, σημειώνοντας πως η ομάδα χρήζει μεγαλύτερης βελτίωσης στην επικοινωνία.

Παράλληλα, στάθηκε στη διάθεση της ομάδας να πασάρει την μπάλα εξηγώντας το εξωπραγματικό νούμερο των 48 ασίστ που μοίρασαν οι «κίτρινοι».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του:

«Όλη η ομάδα, μας λείπε ο Μοκόκα και Γιόβιτς, έχουμε κάνει 6-7 προπονήσεις όλοι μαζί. Η ομάδα ξεκίνησε 18-19 Αυγούστου, αλλά μας έλειπαν 7 παίκτες λόγω εθνικών ομάδων, οπότε θα δουλέψουμε από 2 Σεπτεμβρίου όλοι μαζί. Είδαμε πράγματα που θέλουμε να δούμε, ακόμα αρκετά πράγματα θέλουν βελτίωση στην επικοινωνία, στην ταχύτητα της εκτέλεσης. Σίγουρα ήταν μία εξαιρετική αντίδραση για τόσο νωρίς στην χρονιά. Είμαστε μία ομάδα με 11 καινούργια άτομα. Υπάρχει καλή επικοινωνία ως ένα σημείο για την εποχή που μιλάμε. Πολλά πράγματα έχουμε ακόμα να βελτιώσουμε, πρέπει να είμαστε ταπεινοί, ισορροπημένοι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε”.

Για το τι σημαίνει για τον Άρη οι 48 ασίστ σε δύο ματς επιπέδου EuroLeague:

«Διάθεση να πασάρουν την μπάλα. Διάθεση να δουλέψουμε χωρίς την μπάλα. Εκτός από τις ασίστ, που είναι ένα εξαιρετικό νούμερο για αυτήν την εποχή, χθες βάλαμε 27 πόντους στο transtion και σήμερα 29, που είναι ένα πολύ μεγάλο νούμερο. Θέλουμε να τρέξουμε, θα μπορούμε μετά από καλέ άμυνες. Έχουμε ακόμα παραπάνω βελτίωση αρκετά σημεία για στο πως τρέχουμε στο γήπεδο, αλλά σίγουρα βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο για την εποχή».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ