
Αυτό που πανηγυρικά κέρδισε στα γήπεδα, είναι έτοιμος πια να υλοποιήσει ο Μίλωνας, δηλαδή το όνειρο της συμμετοχής στη Basket League. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η καθοριστική γενική συνέλευση, με συντριπτική “ναι” υπέρ της έναρξης διαδικασιών για ίδρυση ΚΑΕ και κατά συνέπεια συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία.
Από τους περίπου 80 παρόντες, μόλις 10 ψήφισαν αρνητικά που ηγήθηκε ο Δημήτρης Αποσκίτης, άνθρωποι που εξ αρχής είχαν ταχθεί για δικούς τους λόγους απέναντι στην ίδρυση ΚΑΕ, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία δε θέλησε να απωλέσει το δικαίωμα στο όνειρο.
Πλέον στον Μίλωνα αρχίζει το… τρέξιμο για μια εκ των πραγμάτων δύσκολη διαδικασία με τον Δημήτρη Αγγελόπουλο να θέτει σαν απαράβατο όρο να τον αφήσουν να φτιάξει το γήπεδο της ομάδας Κροίσος Πέρσης και να μην φύγει ο Μίλωνας από την φυσική του έδρα.





