
MVP της Euroleague αναδείχθηκε ο Μάικ Τζέιμς, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και στο εγχώριο πρωτάθλημα της Γαλλίας και αυτό έφερε την αντίδραση της Μονακό.
Περίεργο φάνηκε στην Μονακό, το γεγονός πως ο Μάικ Τζέιμς αναδείχθηκε MVP της Euroleague, ενώ στην LNB League που αγωνίζεται για το εγχώριο πρωτάθλημα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR έχασε το συγκεκριμένο βραβείο από τον Τι Τζέι Σορτς. Ο γκαρντ της Παρίαναδείχθηκε και κορυφαίος στο EuroCup.
Οι Μονεγάσκοι αντέδρασαν στο Χ, ποστάροντας ένα βίντεο με τον Τζέιμς να γελάει, γράφοντας: «Όταν είσαι αρκετά καλός για MVP της Ευρωλίγκας, αλλά όχι αρκετά καλός για το γαλλικό πρωτάθλημα»
When you’re good enough for the EuroLeague MVP award but ‘not good enough’ for the French League ??@EuroLeague @LNBofficiel pic.twitter.com/lhlZc9MRHM
— AS Monaco Basket EN (@asmonaco_en) May 14, 2024





