Στην επικείμενη απόκτηση του Ζαν Μοντέρο από τον Ολυμπιακό αναφέρεται ο Φραν Γουαΐτα.
Μιλώντας στο «Cadena Ser», ο δημοσιογράφος από τη Βαλένθια μιλά για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης του Δομινικανού γκαρντ, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα πιάσει λιμάνι στον Πειραιά.
Τονίζει πως το buy-out που αναμένεται ο Ολυμπιακός να πληρώσει στις «νυχτερίδες» φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό το είχε επιλέξει ο ίδιος ο παίκτης να μπει στο συμβόλαιό του, αποτελώντας απαράβατο όρο για να το ανανεώσει. Διότι θεωρούσε πως με αυτό το σχετικά χαμηλό ποσό, η αποχώρησή του από τη Βαλένθια θα ήταν πιο εύκολη.
Από την άλλη, ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η Βαλένθια κοιτά, προφανώς για αντικαταστάτη του Μοντέρο, τον Τι-Τζέι Σορτς του Παναθηναϊκού AKTOR. Και υποστηρίζει πως σύντομα θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με τον γκαρντ των «πράσινων».
- Μπαντιό: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»
- Σοβαρή καταγγελία του Γιαμπουσέλε: «Όταν βγήκα από το παρκέ άρχισαν να μου πετάνε πράγματα και να με φτύνουν στο πρόσωπο»
- Μπαρτζώκας μετά το μυθικό διπλό: «Η μεγαλύτερη νίκη που κάναμε ποτέ – Aυτός ειναι ο Ολυμπιακός» (video)
- FIBA Europe Cup: Εντός έδρας ματς για Ηρακλή και Προμηθέα
- Αναλαμβάνει τον Ηλυσιακό ο Κατσούνης




