
Ο Τσους Ματέο σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Ρεάλ κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (21:45) για την 28η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στα δυνατά σημεία της ομάδας του Σάρας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δουλέψαμε καλά αυτή την εβδομάδα και έχουμε ένα παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, η οποία είναι μία από τις υποψήφιες για την κορυφή σε αυτή την Euroleague. Παίζουν σε υψηλό επίπεδο και κάνουν τα πράγματα αρκετά καλά. Έχασαν λίγα παιχνίδια από τότε που ο Γιασικεβίτσιους κι ανέλαβε τα ηνία και βρήκαν έναν κάπως διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού που έδωσε ισορροπία και αυτοπεποίθηση στους παίκτες.
Θα πρέπει να δώσουμε το 100% μας. Πάντα προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό, αλλά για αυτό το παιχνίδι είναι ακόμα πιο απαραίτητο γιατί, επιμένω, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που θα μπορούσε να φτάσει μέχρι την κατάκτηση της Euroleague».





