spot_img
spot_img
HomeNBABαριά ήττα για τους Μπακς από το Σακραμέντο (video)

Bαριά ήττα για τους Μπακς από το Σακραμέντο (video)

Οι Μπακς γνώρισαν βαριά ήττα τα ξημερώματα στο Σακραμέντο, καθώς οι Κινγκς επικράτησαν με 129-94, για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.
Οι «βασιλιάδες» δεν είχαν κερδίσει το Μιλγουόκι από την 1η Φεβρουαρίου 2016, έχοντας σερί 15 αγώνων χωρίς νίκη που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για οποιαδήποτε ομάδα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Ντε’Άαρον Φοξ που σκόραρε 29 πόντους, ενώ ο Ντομάντας Σαμπόνις ήταν «διπλός» με 22 πόντους και 11 ριμπάουντ, φτάνοντας το 47ο διαδοχικό double-double, κάτι που είχε πετύχει μόνο ο Τζέρι Λούκας τη σεζόν 1967/68. Ο Μάλικ Μονκ είχε 25 πόντους, ως λύση από τον πάγκο.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μοναδικός που διασώθηκε από τους Μπακς, κάνοντας double-double με 30 πόντους (10/15 δίποντα, 10/14 βολές) και 13 ριμπάουντ, ενώ στο ενεργητικό του είχε επίσης 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 4 λάθη και 3 φάουλ σε 32:53.
Από εκεί και πέρα, ο Μπίσλι τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους (3/11 τρίποντα), ο Λίλαρντ σκόραρε 10 πόντους (1/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 5/6 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ο Πόρτις 11 (7 ριμπάουντ), ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο που πέτυχε δύο πόντους σε 6:38.
Τα δωδεκάλεπτα: 38-30, 75-56, 95-78, 129-94

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Xs5pnkWD-xE?si=BHFAvHIATtoOHfaa” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]
spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ