
Απαντάει στις φήμες που τον φέρνουν να… διαλύεται ο Vikos Falcons Ιωαννίνων, λέγοντας πως στοχεύει ψηλά.
Η ομάδα των Ιωαννίνων παρότι ήταν το πρώτο φαβορί στον όμιλο που βρισκόταν στη National League 1, δεν κατάφερε να προκριθεί στους τελικούς, μιας και τα Τρίκαλα έκαναν break στο τελευταίο παιχνίδι.
Έτσι, τα σενάρια που ακούγονται για τη τύχη της ομάδας είναι πολλά και… μιλούν είτε για wild card είτε για διάλυση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Vikos Falcons πήρε θέση δημόσια λέγοντας πως στοχεύει ψηλά.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με αφορμή φημολογία, η οποία διακινείται ατέχνως τις τελευταίες ημέρες από κάποιους, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε και να ενημερώσουμε για τα εξής:
Η ομάδα μας VIKOS ΦALCONS, δημιούργημα της «ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ Βιομηχανία Εμφιαλώσεων – Βίκος», του κυρίου Μάτζιου και με τη στήριξη της «Δωδώνη» και άλλων φίλων, συνεχίζει να στοχεύει ψηλά και σύντομα στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας θα βρίσκεται και μέλος της οικογένειας Π. Σεπετά.
Όσον αφορά χορηγίες που κάνει η «Βίκος» σε άλλες ομάδες ανά την Ελλάδα υπογραμμίζουμε ότι αυτές αποτελούν μέρος της εμπορικής στρατηγικής της εταιρείας».





