Monday, 29 April 2024
PHARMANET
 
 

Nεραντζάκης: «Δείξαμε σημάδια αποσύνθεσης»

Mar 11, 2024

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης ήταν φανερά απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Κολοσσό τονίζοντας πως η ομάδα του εμφάνισε σημάδια αποσύνθεσης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι δεύτερο σερί παιχνίδι που δεχόμαστε 95 πόντους. Όσο δεν προσεγγίζουμε αμυντικά τα παιχνίδια, αυτό θα συμβαίνει. Οι 34 πόντοι στην 3η περίοδο, ήταν καθοριστικοί. Η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να πηγαίνουμε κατοχή με κατοχή κι εμείς, δείξαμε πάλι σημάδια αποσύνθεσης. Όταν κάτι πήγε στραβά, δε μπορέσαμε να κάνουμε το βήμα μπροστά για να επιστρέψουμε».

«Οι πολλές τεχνικές ποινές είναι δείγμα του εκνευρισμού. Δε δικαιολογείται. Δε γίνεται να βάζει κανένας τον εαυτό το πάνω από την ομάδα» ενώ για τη βράβευση του πριν το τζάμπολ και την επιστροφή του ως πρώτος προπονητής στη Ρόδο, σημείωσε…

«Το συναίσθημα είναι περίεργο και ευχάριστο. Ήμουν 9 σεζόν τον Κολοσσό, και 12 χρόνια στη Ρόδο. Έχω δημιουργήσει σχέσεις ζωής εδώ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr