Monday, 29 April 2024
PHARMANET
 
 

Ευρωπαϊκό ξεκίνημα για τον Παναθηναϊκό στο Eurocup

Oct 12, 2023

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ξεκινάει σήμερα (12/10) τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο EuroCup με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Kangoeroes Mechelen.

 

 

 

Οι «πράσινες» βρίσκονται στην πόλη Μέχελεν του Βελγίου από το μεσημέρι της Τετάρτης (11/10) και προπονήθηκαν χθες το βράδυ στο Heylen Vastgoed Basketcampus.

Το «τριφύλλι» θα παλέψει για τη νίκη στην πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» της σεζόν, απόψε (12/10) και ώρα 21:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το YouTube κανάλι της Fiba: https://www.youtube.com/live/lDAGgOMcuuQ?feature=shared

Η αρχηγός της ομάδας, Πηνελόπη Παυλοπούλου δήλωσε: «Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ξεκινούν για εμάς με ταξίδι στο Βέλγιο. Έχουμε απέναντί μας μια δυνατή ομάδα που βασίζεται στο γρήγορο παιχνίδι και βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις επιθετικά.

Είναι για εμάς μεγάλη πρόκληση αλλά έχοντας δουλέψει σκληρά το τελευταίο διάστημα, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας».

https://www.basket247.gr/ellada/a2-andrwn/item/95693-telos-apo-tin-megarida-o-toytziarakis

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr