Friday, 03 May 2024
PHARMANET
 
 

Αρνήθηκε να μπει στο παρκέ ο Μπέικον σε εντολή του Ράντονιτς

Feb 19, 2023

Εκτός από την ήττα-αποκλεισμό στον ημιτελικό από τον Ολυμπιακό στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί και το πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσε ο Ντουέιν Μπέικον.
Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη του ντέρμπι. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, η πλάστιγγα είχε γείρει σημαντικά προς το μέρος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι προηγούνταν με σκορ 76-63.
Ο Ντουέιν Μπέικον ήταν στον πάγκο και ο Ντέγιαν Ράντονιτς του έκανε νόημα να επιστρέψει στο παρκέ. Ωστόσο, ο Αμερικανός φόργουορντ αρνήθηκε να περάσει στο ματς και συνέχισε να κάθεται στην καρέκλα του, αγνοώντας την εντολή του Μαυροβούνιου προπονητή…
Όσον αφορά στο ματς, ο Αμερικανός ήταν από τους χειρότερους παίκτες του Παναθηναϊκού, αφού στα 31:08’’ που ήταν στο παρκέ, είχε μόλις 5 πόντους με 1/12 σουτ εντός πεδιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το basket247.gr(όπως προβλέπει η νομοθεσία και τηρώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες) οφείλει να ενημερώνει τους επισκέπτες αυτού του ιστότοπου για την αποδοχή ή μη των cookies κατά την είσοδο τους στο site www.basket247.gr