HomeΑρθρογραφίαElite LeagueΛαύριο: Έξυπνη κίνηση με Χουγκάζ

Λαύριο: Έξυπνη κίνηση με Χουγκάζ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαυρίου Αφοί Λιοσάτου ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον αθλητή Ρόμπερτ Χουγκάζ για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Ο νέος παίκτης της ομάδας μας γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2000, έχει ύψος 2,06μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του power forward και center. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Πανιώνιο, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2015. Τη σεζόν 2015-2016 βρέθηκε στον Ηλυσιακό αγωνιζόμενος στο παιδικό τμήμα, ενώ τη διετία 2016-2018 ήταν μέλος της εφηβικής ομάδας του Περιστεριού.
Στην Elite League αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη σεζόν 2018-2019 με τον Εθνικό Πειραιώς, έχοντας 3,6 πόντους και 3,2 ριμπάουντ σε 23 αγώνες.

Το 2019 πήρε την απόφαση να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, προκειμένου να συνδυάσει μπάσκετ και σπουδές, στο πανεπιστήμιο Northwestern State. Την περίοδο 2022-2023 είχε 3,8 πόντους και 2,4 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ την επόμενη χρονιά (2023-2024) είχε 1,3 πόντους και 1 ριμπάουντ κυρίως γιατί ένας τραυματισμός τον υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα.

Τη σεζόν 2025-2026 ξεκίνησε με την Καρδίτσα, αλλά στα μέσα της χρονιάς βρέθηκε στον ΑΣ Παπάγου, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε σε 18 αγώνες. Σε σχεδόν 12 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι είχε 3,5 πόντους και 2,5 ριμπάουντ και βοήθησε την ομάδα του να βρεθεί στο Final Four της Elite League, διεκδικώντας την άνοδο στον τελικό με τον Βίκο Ιωαννίνων.

Η οικογένεια του Λαυρίου καλωσορίζει τον Ρόμπερτ Χουγκάζ στην οικογένειά του και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες»

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ