spot_img
spot_img
HomeΓενικάΜπαρτζώκας: «Μας διευκόλυνε το ότι έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ» -...

Μπαρτζώκας: «Μας διευκόλυνε το ότι έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ» – Τι είπε για τον Τζόουνς

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρη στη νίκη επί της ΑΕΚ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις σημαντικές απουσίες της Ένωσης, ενώ σχολίασε και την κατάσταση του Ταϊρίκ Τζόουνς, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας.

Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε στην ΕΡΤ και ανέφερε:

«Έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ και μας διευκόλυνε. Δεν είχε τόσο καλή δημιουργία, δεν μπόρεσε στην πίεση στην περιφέρεια να πάρουν καλές αποφάσεις. Πήραν καλές, αλλά όχι πολύ καλές και έχασαν. Ήμασταν σοβαροί για ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Μοιράσαμε τον χρόνο. Κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης με το Μαρούσι».

Για το αν έχει ενημέρωση για τον Τζόουνς, είπε:
«Δεν έχω. Πήγε στα αποδυτήρια, πόνεσε στο γόνατο. Δεν ξέρω αν χτύπησε γόνατο με γόνατο ή ο,τιδήποτε. Θα μάθω σε λίγο από τους γιατρούς».

Τέλος, για τον ημιτελικό που ακολουθεί, σχολίασε:
«Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να παίξουμε το παιχνίδι μας. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να επιβάλλουμε τον μπάσκετ. Και αν μπορούμε να κερδίσουμε να πάμε στον τελικό».

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ