HomeΑρθρογραφίαΙσπανιαΕύκολα τη Μπανταλόνα η Μπαρτσελόνα

Εύκολα τη Μπανταλόνα η Μπαρτσελόνα

Μετρώντας τρεις σερί ήττες σε Ισπανία και Ευρωλίγκα, η Μπαρτσελόνα έψαχνε μια νίκη ανάτασης. Αυτή την πέτυχε τελικά με επιβλητικό τρόπο στην έδρα της Μπανταλόνα με 93-75, έφτασε στο 17-9, παραμένοντας στην 3η θέση πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Ουνικάχα Μάλαγα.
Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και φτάνοντας τη διαφορά ως το +21 (67-88) πήρε το διπλό που ήθελε για να ανεβάσει και την ψυχολογία της ενόψει Ευρωλίγκας και της προσπάθειας εξασφάλισης μίας θέσης στην πρώτη τετράδα.

Ο Ντάριο Μπριθουέλα είχε 18 πόντους, ο Τόμας Σατοράνσκι 15 και ο Γιαν Βέσελι 11. Για τους γηπεδούχους, που έπεσαν στο 14-12 και στην 9η θέση της ACB, ο Βλάντιμιρ Μπροτζιάνσκι έβαλε 18 πόντους και ο Αντρές Φελίζ 15 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 21-28, 40-45, 55-70, 75-93

spot_img
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ